PEREX

Perex je brend čiji su proizvodi namjenjeni za održavanje higijene vašeg doma. Perex je već dugi niz godina najprodavaniji brend u Bosni i Hercegovini, a nalazi se i među tri najprodavanija brenda na području kompletne Adriatic regije u svom segmentu djelovanja.
Zasluga za takav uspjeh pripada prije svega našim vjernim potrošačima koji su u našim proizvodima prepoznali sve što je potrebno za kvalitetno, lako i brzo čišćenje u domaćinstvu, od čega je i nastao naš slogan „Perite s lakoćom“.
Prateći svjetske trendove u svojoj oblasti postojeći proizvodi u brendu Perex se konstantno usavršavaju, a asortiman se redovno proširuje novitetima. Konstantno ispitivanje tržišta u cilju ispunjenja očekivanja potrošača kao i sama implementacija prepoznatih zahtjeva, kao rezultat imaju povećanje povjerenja potrošača u brend Perex. Uz savremenu i inovacijsku tehnologiju, preciznost izrade Perex proizvoda dovodimo do maksimuma, prateći sve svjetske standarde i metode. Posebna pažnja posvjećuje se funkcionalnom i efikasnom dizajnu proizvoda, koji olakšava svakodnevno pranje i čišćenje svih površina.

Karijera


Ukoliko ste zainteresovani za rad u dinamičnom i inspirativnom okruženju, koje svaki dan nudi nove mogućnosti za učenje i profesionalno usavršavanje ili želite da se prijavite na otvoreni konkurs, pošaljite nam biografiju i motivaciono pismo.